Analyst GC-MS, HPLC-MS › HZPC

Analyst GC-MS, HPLC-MS

Jouw bijdrage:
Hans van Doorn (Program Leader Quality):
"Binnen het Quality-team zijn we op zoek naar een analist met ervaring in de analyse van (bio)chemische verbindingen in aardappelproducten door toepassing van GC-MS en HPLC-MS. Het doel van deze functie is om verschillende aardappelproducten te analyseren voor  profielen van verbindingen die gerelateerd zijn aan geur-, smaak- en aroma kenmerken”

Jouw profiel:
We zijn op zoek naar een analist met nauwkeurige vaardigheden met de bereidheid om grote series monsters te analyseren voor geur-, smaak- en aromaprofielen volgens standaardprotocollen.
  • Je hebt MBO-niveau-onderwijs binnen Analytische (Voeding)Chemie met focus op GC-MS, HPLC-MS
  • Je bent onafhankelijk, kwaliteitsgericht en nauwkeurig
  • Je bent bekend met het analyseren van grote series monsters
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent flexibel in het plannen van je dagelijkse activiteiten
  • Je hebt goede communicatievaardigheden en bent een teamspeler
  • Ervaring op het gebied van analyse van de voedselkwaliteit is een pluspunt
Jouw kans:
Je werkt aan een project binnen het Quality-team, waar verschillende collega's werken aan het meten van kwaliteitseigenschappen in aardappel in een brede context. Binnen het team werken we aan de analyse van smaak-, geur-, voedings- en textuurkenmerken van verschillende aardappelrassen en aanverwante producten.
Als een analist werk je nauw samen met collega's die dezelfde instrumenten gebruiken.
De gegevens die je produceert binnen jouw project zullen worden gebruikt voor het kweken en selecteren van nieuwe aardappelrassen met optimale combinaties van gewenste kwaliteitskenmerken.

Wat wij bieden:
We think in opportunities to create outstanding solutions

Bij HZPC hechten we veel waarde aan eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Je komt in een informele werkomgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Verder bieden wij: 
  • een voltijd dienstverband op projectbasis voor drie jaar
  • een groep van enthousiaste en ervaren collega’s vanuit gespecialiseerde afdelingen
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, premievrij pensioen, reiskostenvergoeding en een collectieve variabele beloning. 
  • een functie in een internationale omgeving bij een gezonde en groeiende organisatie. 
Onze organisatie:
HZPC is wereldwijd marktleider in pootgoed en een multinational van Nederlandse oorsprong. Innovatie staat centraal bij het kweken van nieuwe aardappelrassen die optimaal aansluiten op lokale groeiomstandigheden en vraag vanuit de markt. Ons team van ruim 350 collega’s werkt vanuit ruim 16 landen en we exporteren pootaardappelen naar meer dan 90 landen.

Al onze R&D activiteiten worden uitgevoerd in Metslawier. In dit geavanceerde kenniscentrum werken dagelijks ongeveer 100 collega’s van over de hele wereld aan het ontwikkelen van nieuwe rassen, verbeteren van huidige rassen en uitbreiden van onze kennis in allerlei specialismen.

Meer informatie is te vinden op www.hzpc.com.

Jouw reactie:
Je kunt jouw interesse tonen door jouw sollicitatie te verzenden door op ‘Apply’ te klikken.
Neem voor meer informatie over de functie contact op met Hans van Doorn, Program Leader Quality  (+31 651 87 28 64 of Hans.vanDoorn@hzpc.com). Voor meer informatie over de procedure, kun je contact opnemen met Petra Kool, Human Resources (+31 612 44 2110 of Petra.Kool@hzpc.com)
 
Apply