Coördinator Proefzendingen › HZPC

Coördinator Proefzendingen

Heb jij kijk op kwaliteit van pootaardappelen? Wij zoeken een nieuwe collega voor de functie van

Coordinator proefzendingen

Een samenvatting van wat je zoal gaat doen: 
- Selecteren van aardappelpartijen voor proefzending.
- Klaarmaken (incl. verpakking).van deze partijen voor verzending
- Afstemming met collega’s van Sales (Sales support, Sales planning) en Productie, maar ook met de NAK over proefzendingen.
- Aanmelden van de verzending.

Wat er aan vooraf ging:
Een Salesmanager zit in het vliegtuig. Hij is onderweg voor klantenbezoek. Hij scrolt nog eens door de file met gegevens die hij van de Productmanager heeft ontvangen. Doel van de reis is nieuwe HZPC-rassen te introduceren, passend bij de specifieke behoeften in deze markt. De relatie met de te bezoeken klantengroep is goed. Er is vertrouwen in HZPC als leverancier en er liggen kansen op meer samenwerking binnen specifieke marktsegmenten. Hoe? Daarvoor is – samen met de Productmanager - een gedegen analyse gemaakt. Het ras Colomba past prima bij wat dit marktsegment vraagt. Aan de Salesmanager om de klant hiervan te overtuigen.   

En nu is het jouw beurt:
Je bent al vroeg op de ZOS-locatie te Stiens. Er is veel transport vandaag. Je collega’s zorgen ervoor dat vrachtwagens volgeladen vertrekken. Er komt een afroep binnen voor een proefzending. Het gaat om 500 kilo Colomba. Je weet precies waar ze liggen in de loods. Uit ervaring weet je dat ordelijk werken helpt om overzicht te houden. Daarom rij je even een paar kuubskisten aan de kant met de heftruck. Je zakt de Colomba’s af in de gevraagde verpakking. Je kruipt achter de computer om deze proefzending aan te melden zodat ze gecontroleerd kunnen worden. Het contact met de NAK-keurmeester is prima; jullie weten wat jullie aan elkaar hebben. Als het NAK-label aan de zak is genaaid, heb je nog een laatste telefonisch contact met de Verkoopbinnendienst. De benodigde exportdocumenten zijn klaar en de proefzending kan richting klant. Je hebt er vertrouwen in dat deze mooie pootgoedpartij goed zal worden ontvangen door de klant!  
PS: we richten ons voor deze functie in eerste instantie op de periode van oktober t/m maart.

Jouw profiel:
Wij zoeken naar iemand met de volgende vaardigheden:
- kennis van pootaardappelen
- precies en ordelijk
- goede communicatie vaardigheden
- zelfstandig
- vaardig in het gebruik van machines (heftruck en verpakking) en computer

Jouw interesse:
We kijken uit naar je reactie! We willen je vragen om uiterlijk op 30 augustus 2018 te reageren, dit kan door te klikken op de knop 'apply'.

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Boudewijn van der Weide, Manager ZOS Stiens (058 – 2572 425).
 
Apply