Manager Marketing en Communicatie › HZPC

Manager Marketing en Communicatie

Jouw bijdrage:
"Werken in Food & Agri combineert internationale commerciële dynamiek met maatschappelijke relevantie. Aardappelen zijn gezond en spelen een belangrijke rol in het voeden van de wereld; ze behoren tot de grootste voedingsgewassen wereldwijd. Wij willen ons steentje bijdragen aan het voeden van de groeiende wereldpopulatie op een verantwoorde manier! Om dit waar te kunnen maken is een sterke Marketing en Communicatie afdeling onmisbaar. Als manager Marketing  en Communicatie geef jij leiding aan dit team en help jij HZPC met het verder waarmaken van onze missie. 

Functie-inhoud:
De afdeling Marketing en Communicatie bestaat uit 7 medewerkers: drie adviseurs, drie medewerkers en een manager. De afdeling richt zich op een aantal resultaatsgebieden: corporate communicatie, marketingcommunicatie, interne communicatie, online communicatie en externe relaties. Voor deze afdeling zoeken we een stevige, overtuigende en krachtige manager die in staat is de afdeling naar “the next level’ te tillen.

Jij gaat je bezighouden met het in lijn brengen van de marketing en communicatiestrategie en –activiteiten met de organisatiestrategie van HZPC. Voor de organisatie ben jij het eerste aanspreekpunt als het gaat om strategische marketing- en communicatievraagstukken en je bent een volwaardig sparringpartner voor de directie. Naast deze strategische taken steek je graag je handen uit de mouwen om operationele taken op te pakken. Concreet geef je invulling aan de volgende taken: 
 • Het geven van leiding aan het team Marketing & Communicatie; je coacht de teamleden op inhoud en proces,  verdeelt taken, ziet toe op resultaten, en je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van jouw team.  
 • Het ontwikkelen van de communicatie- en marketingstrategie voor de organisatie en je vertaalt deze naar jaarplannen en begrotingen. 
 • Jouw aandachtsgebied is Corporate Communicatie.
 • Het adviseren van de directie op het gebied van strategische communicatie.
 • Het optreden als eerste aanspreekpunt voor media c.q. woordvoerder voor HZPC, je adviseert en coacht directie en managers in hun media-optredens. 
 • Je bent lid van het MT Europe en draagt zo bij aan de koers van de organisatie.
Jouw profiel:
Wij zijn op zoek naar een stevige, deskundige en ervaren communicatiemanager met meerdere jaren ervaring binnen een commerciële organisatie, bij voorkeur in de food- of Agri sector. Jij hebt ervaring met het leiden van teams. Daarnaast heb je of ben je: 
 • Afgeronde HBO+ of WO opleiding richting Marketing en/of Communicatie. 
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels; zowel verbaal als schriftelijk. 
 • Ondernemend, initiatiefrijk en in staat mensen te overtuigen van jouw visie en ideeën. 
 • In staat om de afdeling naar “the next level” te tillen.
 • Projectmanagementvaardigheden.
Over HZPC
HZPC is wereldwijd marktleider in pootgoed en een multinational van Nederlandse oorsprong. Innovatie staat centraal bij het kweken van nieuwe aardappelrassen die optimaal aansluiten op lokale groeiomstandigheden en vraag vanuit de markt. Ons team van ruim 300 collega’s werkt vanuit meer dan 15 landen en we exporteren pootaardappelen naar meer dan 80 landen. Meer informatie is te vinden op www.hzpc.com.

Jouw reactie:
Voor verdere informatie kun je contact opnemen Jephtha Verheijen, HR Adviseur via jephtha.verheijen@hzpc.com of 06-57 08 61 97 of Karen de Jong, interim-manager Marketing & Communicatie via karen.dejong@hzpc.nl of 06-22520321. Indien je belangstelling hebt, verzoeken wij je dit uiterlijk donderdag 13 juli aan ons kenbaar te maken.  


    
 
Apply