Technican Cell Biology › HZPC

Technican Cell Biology

Jouw bijdrage:
De afdeling Cell Biology van HZPC ondersteunt het aardappelveredelingsprogramma door de toepassing van innovatieve veredelingstechnieken. Door implementatie van externe of intern ontwikkelde onderzoeksprotocollen draag je bij aan de afdelingsdoelen en verleent ernaast technische ondersteuning aan onderzoeksprojecten, procesoptimalisatie en dagelijkse coaching van de assistenten binnen het team.

Jouw kans:
Binnen het Cell Biology-team van HZPC Research zoeken we een Technican die graag hands-on werkt en bewezen vaardigheden bezit ten aanzien van implementatie van onderzoeksprotocollen, procesoptimalisatie, en het coachen van teamleden.
Binnen HZPC heb je niet alleen de verantwoordelijkheid voor een bepaald projectdeel, maar heb je ook de unieke mogelijkheid om betrokken te zijn bij een aantal innovatieve projecten, terwijl je nauw samenwerkt met (HZPC) teams op het gebied van Molecular Biology, Bio informatica, Biometry & Quantitative Genetics, Biochemistry en Plant Pathology die allemaal samenwerken om Breeding & Selection te ondersteunen.

Jouw profiel:
We zijn op zoek naar een enthousiaste en proactieve collega voor onze afdeling Cell Biology met de volgende vaardigheden:
 • Kennis van plantencel- en weefselkweek
 • Resultaatgericht
 • Ervaring met de implementatie van onderzoeksprotocollen, procesoptimalisatie en structureren van processen (LEAN of vergelijkbaar)
 • Werkervaring als Technician
 • Uitstekende organisatie skills in het laboratorium en in het gestructureerd overzicht houden van gegevens
 • Duidelijke communicatievaardigheden
 • Ervaring met het coachen van mensen
 • HBO, bij voorkeur HLO
 • Goede beheersing (mondeling en schriftelijk) van de Nederlandse en Engelse taal.
Wat wij bieden:
Bij HZPC hechten we veel waarde aan eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Je komt in een informele werkomgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Verder bieden wij: 
 • een voltijd dienstverband 
 • een groep van enthousiaste en ervaren collega’s vanuit gespecialiseerde afdelingen
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, premievrij pensioen, reiskostenvergoeding en een collectieve variabele beloning. 
 • een functie in een internationale omgeving bij een gezonde en groeiende organisatie. 
Onze organisatie:
HZPC is wereldwijd marktleider in pootgoed en een multinational van Nederlandse oorsprong. Innovatie staat centraal bij het kweken van nieuwe aardappelrassen die optimaal aansluiten op lokale groeiomstandigheden en vraag vanuit de markt. Ons team van ruim 350 collega’s werkt vanuit ruim 16 landen en we exporteren pootaardappelen naar meer dan 90 landen.

Al onze R&D activiteiten worden uitgevoerd in Metslawier. In dit geavanceerde kenniscentrum werken dagelijks ongeveer 100 collega’s van over de hele wereld aan het ontwikkelen van nieuwe rassen, verbeteren van huidige rassen en uitbreiden van onze kennis in allerlei specialismen.

Meer informatie is te vinden op www.hzpc.com.

Jouw reactie:
Je kunt jouw interesse tonen door jouw sollicitatie te verzenden door op ‘Apply’ te klikken. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Doretta Boomsma (Program Leader Cell Biology: +31 6 - 51 87 28 66 of doretta.boomsma@hzpc.nl). Voor meer informatie over het proces, kun je contact opnemen met Petra Kool, Human Resources (+31 612 44 2110 of Petra.Kool@hzpc.com).
Apply